Hård kritik mot Per Morbergs

Henrik R

43 veckor sedan

|

21/08/2023
Nyheter
Foto: TV
Foto: TV
Hård kritik mot Per Morbergs

Skådespelaren, TV-kocken och författaren Per Morberg, 63, har presenterat sitt nya projekt "Jaktstil" på sociala medier. Projektet erbjuder en möjlighet att köpa en jakt- och matupplevelse med Morberg trettio mil utanför Johannesburg i Sydafrika.

Det är ännu oklart hur mycket av detta projekt som kommer att filmas. Allt detta är ett samarbete med klädföretaget Jaktstil och Keta Park. Nu stormar kritiken på sociala medier mot Morberg och hans dyra "mördarresor" till Sydafrika.

Morbergs "Jaktstil" har mottagit både kritik och beröm på sociala medier. Men de som kritiserar det nya projektet är mycket raka i sin kritik mot stjärnkocken.

"Har du börjat döda djur och posera med dem i Afrika? Du borde skämmas! Hur kan du göra så?" skriver en. En annan skriver: "Att du inte skäms, åker till Afrika för att döda djur. Tror du att du blir en hjälte nu?"

Priset för att delta i Morbergs safari och äta antiloper han dödat ligger på 115 000 kronor eller mer per person. Det är alltså inte gemene man som kommer att få smaka på viltet och umgås med Per. Morberg lovar i ett inlägg på sin Instagram att han i alla fall kommer att stå för maten.

Utöver detta projekt har Morberg också avslöjat på sociala medier att han håller på att spela in ett nytt program i Sverige. Han har ännu inte avslöjat programmets namn eller fler detaljer. Men det verkar handla om ett renoveringsprojekt i de svenska skogarna.