Kristinehamnsbo spelade Lotto för 46 kronor – vann 1,6 miljoner

Henrik R

53 veckor sedan

|

06/07/2023
Spelade Lotto för 46 kronor – vann 1,6 miljoner

En man i 80-årsåldern från Kristinehamn har äntligen fått sin belöning efter 15 års spelande. Han vann 1,6 miljoner kronor på Lotto, vilket var en oväntad överraskning på lördagskvällen.

'Jag kunde inte tro mina ögon. Det var väldigt roligt och samtidigt overkligt', berättar den lyckliga vinnaren.

Mannen, som har spelat Lotto i 15 år, lyckades skrapa fram sju rätt på Lotto 2, vilket resulterade i en vinst på exakt 1 663 946 kronor.

Nu planerar han att använda vinsten för att köpa en ny bil och renovera sin bostad. 'Det blir ett besök hos bilhandlaren för att köpa en ny bil.

Sedan har jag länge gått i tankarna om att renovera lite här hemma. Inledningsvis blir det nog att tapetsera lite och byta ut golvet', säger Kristinehamnsbon.

Daniel Arnkvist, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur, var på plats när den glada miljonären firade sin vinst.

'Lördagens Lottovinnare blev årets femte Värmlänning att vinna miljonbelopp på nummerspelet. Sammanlagt har länsborna nu vunnit över 12 miljoner kronor. Stort grattis', säger Daniel Arnkvist.

Lotten som gjorde Kristinehamnsbon till miljonär köptes hos Curring i Kristinehamn. Lotto är landets mest populära spel där det gäller att pricka sju av 35 nummer. Är du ensam med sju rätt är du garanterad minst en miljon kronor i vinst."