Kungälvsbon Dan vinner 100 000 kronor på Triss i Nyhetsmorgon

Skriven av Henrik R

48 veckor sedan

|

11/07/2023
Kungälvsbon Dan vinner 100 000 kronor på Triss i Nyhetsmorgon.

Under tisdagsmorgonen gästade Dan från Kungälv Trisskrapet i TV4:s Nyhetsmorgon. Det var en spännande stund för Dan, som beskrev upplevelsen som pirrig men väldigt rolig.

Hans skrap resulterade i en vinst på 100 000 kronor, en summa som han planerar att använda för att köpa nya möbler.

För snart två månader sedan köpte Dan en Trisslott online. Till hans stora förvåning visade lotten tre tv-symboler, vilket innebar att han skulle få chansen att skrapa Triss i direktsändning på TV4 Nyhetsmorgon.

"Det var svårt att ta in de tre tv-symbolerna. Jag var tvungen att gå från datorn och andas lite för att sedan kunna se om det verkligen var sant," berättar Dan med ett glatt leende.

Dan har redan bestämt vad han ska göra med vinstpengarna. "Jag älskar att resa men med 20 Thailandsresor i ryggen har jag bestämt mig för att den 21:a får vänta," säger Dan och fortsätter:

"Jag ska ge bort hälften och sedan fortsätta renoveringen i hemmet som påbörjats. Min nya soffa har precis kommit så ett nytt köksbord med stolar blir perfekt nu när jag vunnit."

Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Liv Ceder var med Dan under morgonens Trisskrap. "Dan blev årets första Kungälvsbo att skrapa Triss i direktsänd tv. Stort grattis och lycka till med hemrenoveringen," säger Liv Ceder.

Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel. Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.

Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor. Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.