Magdalena Graafs husvagnsdröm går upp i rök

Henrik R

54 veckor sedan

|

06/07/2023
Magdalena Graafs husvagnsdröm går upp i rök

Magdalena Graaf, en framstående artist och influencer, hade planerat att tillbringa sommaren på hjul. Men hennes husbil, kärleksfullt döpt till Folke, hade andra idéer.

En brand bröt ut i motorn när Magdalena körde, vilket satte stopp för hennes planer. Hon hade tänkt hyra ut husbilen senare under sommaren, men nu verkar det som att dessa planer har gått upp i rök.

Folke, en ombyggd VW Transporter kombi, var en del av Magdalenas familj sedan 2022.

Den hade plats för två resenärer och var perfekt för utflykter med hennes fästman Louie eller någon av hennes fyra söner. Trots att hon bor i en lägenhet i Djursholm, hade hon blivit förtjust i "vanlife" sedan Folke kom in i hennes liv.

Folke var inte bara en husbil, utan ett riktigt litet hem.

Den hade blivit ombyggd och inredd för att erbjuda bästa möjliga komfort och mysfaktor. Magdalena hade dekorerat den med mjuka kuddar, lampor, lammskinn och drömfångare. Den hade en dubbelsäng, gardiner och ljusslingor i fönstren, ett gaskök och ett bord med en rutig duk.

Men nu, med Folke ur spel, är Magdalena på jakt efter en husvagn.

Hon uttryckte sin besvikelse på sin blogg, "Skit!! Hatar min otur. Hoppas det inte är något jätte kostsamt, och tur att det inte hände på motorvägen. Så ledsen faktiskt!! Nu får jag ge mig ut på blocket och leta efter en husvagn istället."

Vi hoppas att Magdalena kan hitta en lösning på hennes semesterplaner och att Folke kan återhämta sig från denna incident. Magdalena Graaf kan för närvarande ses i programserien "Typiskt romer" på SVT Play och UR Play, samt i "Bröderna Noréns underbara resa" på TV 4 och TV4 Play. Magdalena är en TV-profil, poddare, författare, entreprenör och modell.