Meghan Markles kungliga ambitioner: Ville bli drottning

Henrik R

46 veckor sedan

|

21/08/2023
Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Meghan Markles ville bli drottning.

Meghan Markles drömmar om att bli en del av kungahuset har alltid varit ett ämne av stort intresse för många. En nylig avslöjande från en källa nära henne kastar ljus över hennes tidiga drömmar om att bli drottning, även om det var i ett annorlunda sammanhang än man kanske skulle förvänta sig.

Som 12-åring drömde Meghan Markle om att bli 'Drottning av Bolivia'. Denna ambition kom fram efter att hon blev vän med sonen till en boliviansk president under sina skoldagar. Under en kort period skulle hon stolt proklamera: "Jag ska bli Drottning av Bolivia."

Källan, som talade med författaren Tom Bower, betonade Meghans orubbliga ambition. "Hennes ambition var aldrig i tvivel," sa källan och tillade att Meghans frekventa besök i studior näring hennes önskan om berömmelse.

Meghans väninna, Ninaki Priddy, delade också sina tankar om hertiginnans tidiga fascinationer. Hon avslöjade att Meghan alltid har varit "fascinerad av kungafamiljen" och ofta "kände sig som en prinsessa" under sina skoluppträdanden.

Snabbt fram till hennes vuxna liv blev Meghans kungliga drömmar verklighet, även om det var på ett annat sätt. Hon träffade Prins Harry 2017 genom en blinddejt arrangerad av en gemensam bekant. Paret gifte sig 2018, och Meghan blev Hertiginna av Sussex. De välkomnade sitt första barn, Archie Harrison, 2019.

Meghans resa från att drömma om boliviansk kunglighet till att bli medlem av den brittiska kungafamiljen är ett vittnesbörd om hennes beslutsamhet och livets oförutsägbara vägar.