Mia och Jesper Parneviks lyckliga steg framåt: 'De har nu flyttat in' - Peg avslöjar allt

Henrik R

47 veckor sedan

|

25/07/2023
Nyheter
TV4
TV4
Peg avslöjar allt.

Efter nästan två års väntan har Mia och Jesper Parnevik äntligen flyttat in i sin nya villa i Florida. Paret, som har varit gift i över 30 år och har fyra barn, köpte huset för två år sedan och har sedan dess genomgått en omfattande renovering.

Mia och Jesper blev kända genom sin realityserie "Parneviks", där tittarna fick en inblick i familjens liv i deras lyxvilla i Jupiter, Florida. Efter att deras fyra barn flyttade hemifrån bestämde paret sig för att sälja det stora huset och köpa ett nytt, bara 100-200 meter från havet.

I det senaste avsnittet av podcasten "Peg & Penny" avslöjar systrarna att Mia och Jesper nu har flyttat in i det nya huset. "Jag har sett det från början, jag har sett när de har byggt och hur det kommer att bli, men bara på papper. Så jag har inte varit där när det är färdigt, så jag kom dit och var där ett tag och hängde med mamma och pappa", säger Peg i podden.

Peg berättar också om en rolig incident där hon, när hon var på besök i Florida, omedvetet körde till det gamla huset istället för det nya. "Jag hade ätit hos mina vänner och sedan skulle jag åka. Jag satte mig i bilen och satte på en bra spellista, solen gick ner och det var palmer. Jag gick lite in i autopilot och lyssnade på musiken och blev nostalgisk. Jag kör och sjunger med i låten, jag har kört i kanske 20 minuter när jag inser att jag har kört hela vägen hem till det gamla huset."

Trots att det var ett gemensamt beslut att sälja det gamla huset, erkänner Peg att hon kände en viss sorg över att aldrig mer återvända dit. "Dagarna efter stannade den känslan kvar hos mig. Jag grät lite och jag vet att vi alla bestämde att detta var det bästa beslutet för mamma och pappa."