Pappa kraschar med 2-årig son: Under polisförhöret erkänner han något mycket skrämmande

Skriven av Johanna Frid

Foto: GoFundMe.
Foto: GoFundMe.
Den 29-åriga pappan körde i 120 km i timmen och krockade med flera bilar. Sonen satt i baksätet utan säkerhetsbälte. När polisen förhörde pappan bröt han ihop och erkände något ännu värre.

En pappa från Colorado i USA anklagades i tisdags för mordförsök, efter att han med flit kraschat sin bil med sin två och ett halvt år gamla son Isaiah i baksätet.

Mannen hade med flit inte spänt fast sonen och försökte mörda honom genom att köra in i flera bilar vid en hastighet  på 120 kilometer i timmen, skriver Daily Mail

Den 29-åriga pappan har erkänt mordförsöket inför polisen. Pojken överlevde olyckan, men halva hans krop är gipsad och hans rörelseförmåga är kraftigt nedsatt. På olycksdagen erkände pappan att han hade tagit kokain. 

- Anledningen till att han ville mörda Isaiah var att det var ett för stort ansvar att vara pappa, och han ansåg inte att han var man nog att uppfostra barnet, säger en av polisens efterforskare. 

Bilolyckan inträffade strax före middagstid den 21 augusti. Pappan satte sig i bilen och spände fast sitt eget säkerhetsbälte, men inte pojkens. Han körde till en park i närheten där pojken lekte. 

Under tiden övervägde han hur han kunde döda sonen. 

De lämnade parken, och den 29-årige pappan körde runt och letade efter ett ställe där han kunde krascha. Efter att han kört på flera bilar skyndade sig vittnen till platsen för att hjälpa till. 

Pojken gled in och ut ur medvetslöshet. Han kom till sjukhus där han syddes i huvudet och fick stora delar av kroppen gipsade. 

Pappan har separerat från barnets mamma, som tar hand om pojken på vardagarna. På helgen är han hos pappan. 

Det har startats en insamling på hemsidan GoFundMe som ska betala pojkens vård.