Par vann 1.2 miljarder: Nu har familjen brutit kontakten

Skriven av Ida Hansson

19 veckor sedan

|

28/01/2024
Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pengarna medförde inget annat än bråk och press.

Gillian Bayford och hennes man Adrian var de lyckliga jackpottvinnarna av 188 miljoner dollar 2012, men det gjorde verkligen inte deras lycka bättre.

Efter uppbrottet försökte Gillians pappa kontrollera hennes vinster, trots att hon valde att hjälpa dem ekonomiskt.

Hon hade gett sina föräldrar pengar för att köpa en lägenhet i Skottland och sedan hade de bett henne om ytterligare stöd för hennes bror Colin.

Efter att ha donerat drygt 1 miljon dollar till hans nya företag avbröt de all kontakt med henne, enligt uppgift på grund av en tidningsartikel.

Gillian, som nu bor i Dundee, säger: "De har tappat kontakten med sina rötter. De stoltserar med sin rikedom och nedlåtande mot människor, vilket jag tycker är direkt obehagligt."

Hon tillägger att hennes bror nu bor i ett fint hus, kör Audi och gifte sig utan att informera henne.

"Jag kan hålla huvudet högt för jag vet att jag har hjälpt dem ur en svår situation", säger hon.

"I sin tur har de svartmålat vårt efternamn genom att visa upp sin rikedom."

I en tidigare intervju med The Sun 2016 uttalade hon: "Det är en smärtsam och rå verklighet. Pengarna borde ha gjort oss alla lyckliga, men istället har de gjort min familj krävande och girig."

Adrian Bayford, hennes före detta make, berättade för The Daily Mail 2013 att det hade varit "stressigt" att vinna och pressen att förvalta sin nya förmögenhet gjorde att de inte spenderade mycket tid tillsammans.