Popstjärnan Madonna hittad medvetslös

Henrik R

55 veckor sedan

|

29/06/2023
Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Madonna hittades medvetslös och transporterades omedelbart till ett sjukhus i New York City i lördags. Detta avslöjas av mediet Page Six.

Den 64-åriga Madonna hittades medvetslös under lördagen, varefter hon skyndades till sjukhuset och inlagdes på intensivvården. Där intuberades hon för minst en natt, och hon är nu vaken. Det rapporterar Page Six.

Hennes dotter Lourdes Leon har varit vid hennes sida hela tiden.

Madonnas mångåriga manager, Guy Oseary, delade på Instagram på onsdag att hans klient hade "utvecklat en allvarlig bakterieinfektion, vilket ledde till en flera dagars vistelse på intensivvården."

En källa berättade för Page Six att trots att Madonna är utskriven från intensivvården, fortsätter hon att få medicinsk behandling. De förväntar sig dock att hon kommer att återhämta sig helt.

Tidigare i år meddelade Madonna att hon skulle lansera sin "Celebration" turné för att fira 40-årsjubileet av sin musikkarriär.

Den 84 dagar långa globala turnén förväntades starta den 15 juli i Rogers Arena i Vancouver, men Osearys Instagram-inlägg avslöjade att det har skjutits upp på grund av hälsooro.

"Vi kommer att dela fler detaljer med er så snart vi har dem, inklusive ett nytt startdatum för turnén och omplanerade shower," tillade han.

Madonnas turné skulle ha korsat Atlanten till Europa den 14 oktober, innan den återvände till Nordamerika den 13 december och fortsatte till den 30 januari 2024.

Grammy-vinnaren lovade att framföra sina största hits från sitt självbetitlade debutalbum från 1983 genom hennes 2019 album, "Madame X".

"Jag ser fram emot att utforska så många låtar som möjligt i hopp om att ge mina fans det show de har väntat på," sade hon i ett uttalande till Page Six i januari.

Madonna turnerade senast från september 2019 till mars 2020.