Sanna Nielsen och Pernilla Wahlgren: En ärlig diskussion om Allsången

Henrik R

47 veckor sedan

|

29/07/2023
Nyheter
Foto: TV4
Foto: TV4
En ärlig diskussion om Allsången.

Sanna Nielsen, tidigare programledare för Allsång på Skansen, och Pernilla Wahlgren, nuvarande programledare, har mötts offentligt för första gången sedan Pernilla tog över.

Under ett avsnitt av programmet Tilde, som leds av Tilde de Paula Eby, uttryckte Sanna sina tankar om Pernillas insatser och delade med sig av sina egna erfarenheter.

Sanna Nielsen, som ledde Allsång på Skansen i sju år, berättade att det var ett svårt beslut att lämna programmet. Hon kände dock att hon hade uppnått alla sina drömmar med Allsången och var redo att gå vidare till nya äventyr i sin karriär.

Hon berömde Pernilla för hennes arbete och uttryckte sin glädje över att ha lämnat över stafettpinnen till henne.

Pernilla Wahlgren, å andra sidan, har mött en del motstånd sedan det blev känt att hon skulle bli den nya programledaren för Allsången.

Hon har fått ta emot en hel del negativa kommentarer och hat, men nu känner hon att hon har fått sin revansch. Pernilla uttryckte att det var skönt att få göra premiären och att tittarna blev överraskade över hennes insats.

Båda programledarna diskuterade den utsatta positionen som programledare för ett så älskat program. De konstaterade att det är svårt att inte ta åt sig av negativa kommentarer, men att det är en del av jobbet.

Sanna uttryckte att hon och Pernilla är människor och att det är naturligt att ta åt sig av negativa kommentarer.

Sanna avslutade med att berömma Pernilla för hennes arbete och uttryckte att hon och hennes familj tittar på Allsången varje tisdag. Pernilla tackade för berömmet och uttryckte sin glädje över att ha fått chansen att leda programmet.