Tommy Körberg akut sjuk

Henrik R

53 veckor sedan

|

16/07/2023
Tommy Körberg akut sjuk

Tommy Körberg, den folkkära artisten, har drabbats av akuta ryggsmärtor och tvingas därför ställa in sina kommande konserter på sin jubileumsturné, Grand Finale. Den 75-årige artisten skulle ha uppträtt i Kristianstad, Båstad och Kalmar under helgen, men dessa konserter har nu blivit inställda på grund av hans hälsotillstånd.

Körberg, som nyligen firade sin 75-årsdag, har uttryckt sin besvikelse över att behöva ställa in konserterna. "Det smärtar mig att vi behöver ställa in morgondagens konsert i Kalmar, det är varje artists mardröm.

Tyvärr är det inte möjligt för mig att gå på scen och göra Grand Finale till hundra procent. Jag blir omhändertagen av fantastiska läkare och är vid gott mod! Tack för er förståelse!", skrev han på sin hemsida.

Trots att han nyligen firade sin 75-årsdag, berättade Körberg för Hänt att han inte trodde att han skulle bli så gammal. "Nej, jag trodde inte jag skulle bli så gammal. Jag hade någon sorts idé kring att jag blir 55. Det trodde jag när jag var 20, men jag kom till 55 och nu är vi 20 år senare," sa han.

Körberg har genomgått flera operationer och rehabiliteringar, och han har märkt att hans kropp börjar protestera mer än vanligt. "I huvudet är jag fortfarande en barnrumpa men kroppen, detta maskineri man ska gå och bära på, den börjar protestera lite mer än vanligt. Det är flåset, jag har genomgått massor av operationer och skit med rehab. Men jag har tappat lite flås så jag får jobba upp det igen. Det märks om jag ska gå längre bitar då kan jag bli väldigt andtruten som det heter," berättade han för Hänt.