Tråkiga besked från Pernilla Wahlgren

Henrik R

42 veckor sedan

|

26/08/2023
Nyheter
Foto: Wikipedia Commons
Foto: Wikipedia Commons
Tråkiga besked från Pernilla Wahlgren

I december 2022 meddelade Pernilla Wahlgren och Christian Bauer att de var förlovade, och sedan dess har fansen ivrigt väntat på bröllopsklockor. Men nu kommer ett tråkigt besked:

Bröllopet är uppskjutet.

Bröllopsplanerna På Is

Pernilla bekräftade nyligen att bröllopet är uppskjutet:

"Ja, just nu ligger det lite på is. Vi planerar, men vi tror att vi ska gifta oss nästa sommar. Nu har jag lite mycket med mitt sommarjobb här," sade hon i en intervju med Nyheter24.

Paret har haft svårigheter att hitta den perfekta platsen för ceremonin. Deras dröm är att gifta sig i Spanien, men det är uppemot ett och ett halvt års väntetid för lämpliga lediga lokaler i landet.

"Det är en mardröm för en sån som mig som älskar att vara ute sent i tid och göra allt i sista minuten," har Pernilla sagt till Expressen.

Ett alternativ är att gifta sig i Sverige istället. Pernilla och Christian har inte bestämt sig helt, men de har vissa riktlinjer.

"Jag kommer inte ha marängklänning, och det kommer nog inte bli bröllop i en kyrka denna gång. Vi har ju gjort det båda två tidigare. Och vi ser väl båda två att det har något med natur att göra," berättar Pernilla.

Pernilla har varit gift två gånger tidigare, först med Emilio Ingrosso och sedan med Joachim Lennholm. Men hon erkänner att hon inte är någon expert på bröllop.

"Jag är otroligt dålig på att planera och organisera, och Bianca säger att jag måste skaffa en bröllopskoordinator," säger hon.