Smidig förvaring med plywoodlådor

Mikkel

4 veckor sedan

|

12/06/2024

Oavsett om du ska ha bra förvaring för ditt hemmakontor eller för barnens rum, så kan plywoodlådor vara ett bra val. Dessa finns nämligen i en mängd olika storlekar och utföranden. Dessutom är de snygga att se på. Med hjälp av plywoodlådor kan du förvara olika små saker, dels på skrivbordet, dels i barnrummet. Du kan välja mellan minibyråer med olika antal lådor så väl som det finns smarta boxar med hjul, även de med olika antal lådor. Det finns även smarta plywoodlådor i trä i öppen modell. Du kan med hjälp av dessa enkelt organisera på flera sätt.

Organisera ditt skrivbord

Om du har ett hemmakontor så kan det vara smart att satsa på flera olika varianter av just plywoodlådor. Uppe på ditt skrivbord kan du ha mindre lådor, där du kan förvara papper, gem, pennor och annat. Det finns lådor med mått som är anpassade just för att kunna förvara A4 till exempel. Utöver det kan du även satsa på att ha högre lådor i plywood, de med hjul på. Dessa kan då stå på golvet och rullar bort och fram där du vill ha den.

Få ordning på barnens rum

I barnrummet är det inte ovanligt att det kan bli stökigt och ganska oorganiserat. Om du satsar på att ha flera varianter av trälådor där de själva kan lägga de leksaker och annat, som ritpapper och kritor i, så är det mycket lättare att hålla ordning. Det finns smarta låga modeller, som enkelt kan rullas under sängen så att de inte är i vägen. Även här kan det vara bra att ha lådor med hjul på så att de enkelt kan bli flyttade på.

Snygg förvaring med lådor i plywood

Utöver att lådor i plywood är mycket praktiska, så är de även snygga att se på! De kommer i ljust trä samt att de även är fingerfogade så att de är stabila. Givetvis kan du även välja att måla dessa lådor om du vill.