Förberedelser inför mässan

Skriven av Valdemar Lind

105 veckor sedan

|

24/05/2022
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
När företaget ska ut på mässa eller något liknande event är det smart att investera i produkter som marknadsför företaget. Beroende på hur mässan eller eventet ser ut kan du behöva lite olika produkter. Ett bra tips att ha i åtanke att det är möjligt att återanvända samma produkter om du väljer rätt tryck på materialet. Du slipper du lägga ner pengar men också tid på att köpa nya produkter för varje mässa - något som förvånansvärt många företag faktiskt gör! Mässbord med logga och reklam Under en mässa behövs det sällan ett helt skrivbord utan det kan räcka med ett lite mindre bord. Du kan med fördel investera i ett lite högre barbord eftersom personalen oftast står upp under en mässa eller ett liknande event. Att trycka upp företagets logga eller annan reklam på bordet är fördelaktigt eftersom fler potentiella kunder då ser just er. Rollup display med tryck Oavsett om företaget säljer bostäder, bilar eller något helt annat är en rollup display ett mycket bra alternativ. Eftersom den här typen av reklam kan stå på egen hand och inte behövs sättas upp på en vägg eller lutas mot något kan du placera en roll up var du än önskar. Det faktum att det är möjligt att rulla ihop displayen är självklart ett stort plus eftersom du lätt kan placera den i bilen. En hel vägg i tyg På mässa gäller det att synas, annars blir ditt företag bara ett i mängden. Med en hel bakgrundsvägg i tyg kan du lättare dra allas blickar till ditt stånd. Här kan du välja att trycka loggan, något ni säljer eller varför inte både och. Det kan vara smart att investera i ett par avspärrningsstolpar för att dirigera trafiken kring ståndet så som du själv önskar. Även om du inte kan sätta avspärrningar i gångarna kan du göra det lättare för din egen personal med hjälp av avspärrningsstolpar. Om ni planerar att dela ut broschyrer är det rekommenderat att ta med ett broschyrställ för att underlätta under dagen.

När företaget ska ut på mässa eller något liknande event är det smart att investera i produkter som marknadsför företaget. Beroende på hur mässan eller eventet ser ut kan du behöva lite olika produkter.

Ett bra tips att ha i åtanke att det är möjligt att återanvända samma produkter om du väljer rätt tryck på materialet. Du slipper du lägga ner pengar men också tid på att köpa nya produkter för varje mässa - något som förvånansvärt många företag faktiskt gör!

Mässbord med logga och reklam

Under en mässa behövs det sällan ett helt skrivbord utan det kan räcka med ett lite mindre bord. Du kan med fördel investera i ett lite högre barbord eftersom personalen oftast står upp under en mässa eller ett liknande event.

Att trycka upp företagets logga eller annan reklam på bordet är fördelaktigt eftersom fler potentiella kunder då ser just er.

Rollup display med tryck

Oavsett om företaget säljer bostäder, bilar eller något helt annat är en rollup display ett mycket bra alternativ. Eftersom den här typen av reklam kan stå på egen hand och inte behövs sättas upp på en vägg eller lutas mot något kan du placera en roll up var du än önskar.

Det faktum att det är möjligt att rulla ihop displayen är självklart ett stort plus eftersom du lätt kan placera den i bilen.

En hel vägg i tyg

På mässa gäller det att synas, annars blir ditt företag bara ett i mängden. Med en hel bakgrundsvägg i tyg kan du lättare dra allas blickar till ditt stånd. Här kan du välja att trycka loggan, något ni säljer eller varför inte både och.

Det kan vara smart att investera i ett par avspärrningsstolpar för att dirigera trafiken kring ståndet så som du själv önskar. Även om du inte kan sätta avspärrningar i gångarna kan du göra det lättare för din egen personal med hjälp av avspärrningsstolpar.

Om ni planerar att dela ut broschyrer är det rekommenderat att ta med ett broschyrställ för att underlätta under dagen.