Genombrott inom hårväxt: Så får du snabbt långt hår

Skriven av KC

333 veckor sedan

|

22/01/2018
Är du kvinna och lider av sparsam hårväxt och slitet hår? Har du kanske länge irriterat dig på att det inte finns något som hjälper oavsett vad du provar? Nu kanske vetenskapen har ett genombrott inom hårvård.

En grupp engelska forskare och farmaceuter har gått ihop för att kombinera särskilda näringsämnen, som kompletterar varandra. Genom en speciell sammansättning av ingredienser och dosering av dessa har man utvecklat den danska produkten HairLust. Bland dessa ingredienser finns de allmänt kända B-vitaminerna och andra som medverkar till att den katagena fasen förkortas samt att den telogena fasen förlängs i hårets tillväxtcykel. Stamcellerna i håret aktiveras därmed med ny och ihållande hårväxt så att håret växer snabbare.

Genom att ta HairLust hårtabletter eller HairLust vingummivitaminer förökas celldelningen efter att håret gått in i den telogena fasen, även känd som vilofasen. Detta kommer att säkerställa ett ökat bildande av nytt hår, så man kommer att uppleva tjockare hår samt snabbare hårväxt.

Köp produkterna från HairLust här.

HairLust™ vitaminer till håret
I kampen om att utveckla en produkt, som kan öka hårväxten, har HairLust lanserat en serie produkter till både kvinnor och män. Produkterna är utarbetade i samarbete med ledande experter inom hårvård och uteslutande baserade på naturliga ingredienser. Effekten av HairLust är kliniskt testad i England och har redan fått bra recensioner på Facebook, TrustPilot samt på hemsidan.

En burk av HairLust Vitamins innehåller 60 kapslar som räcker till 1 månads förbrukning. Du ska bara ta 1-2 kapslar om dagen för att uppå önskat resultat. Det rekommenderas att ta kosttillskottet i 3 månader för optimal effekt.

Eftersom biotin, kisel, zink, selen m.m. hjälper håret att nå sin fulla växtpotential kan HairLust hjälpa till med att maximera hårets tillväxt.

HairLust kan köpas online och i utvalda salonger i Skandinavien.

Håravfall hos kvinnor är vanligt

Det är väldigt vanligt att håret tunnas ut för kvinnor i alla åldrar. Tunt hår är därför inte enbart ett problem för män, utan även för kvinnor. De flesta mödrar kan nicka igenkännande till håravfall efter graviditet och produkter från HairLust är lämpliga till denna målgrupp. Läs om orsaker och behandlingar avseende håravfall hos kvinnor i denna artikel.