Hårvård för lockigt hår – den ultimata guiden

Valdemar Lind

56 veckor sedan

|

17/05/2023
Sponsrat innehåll
Foto Pexels
Foto Pexels
Att vårda krulligt hår är inte alltid en vals på rosor, men med hjälp av rätt produkter för lockigt hår kan du förenkla processen avsevärt.

Det gäller bara att känna till vilka tekniker och hjälpmedel som återfuktar, bjuder på en vårdande effekt och ser till så att ditt lockiga hår ser underbart ut. I guiden nedan ska vi tipsa om händiga produkter som är specifikt framtagna för krulligt hår så att du aldrig mer behöver oroa dig för bångstyriga lockar.

 

Allt börjar med ett ljuvligt schampo

Det går inte att överbetona vikten av ett schampo och balsam som får ditt lockiga hår att kännas friskt, mjukt och starkt. Här kommer Ingredien Curl Build M Low Wash Shampoo in i bilden. Med sin förmåga att återfukta bjuder detta schampo på en lätt rengörande effekt samtidigt som fuktbalansen i håret byggs upp.

Du avgör själv huruvida du föredrar produkten med eller utan parfym. Oavsett preferens kan du förvänta dig utomordentlig hårvård med ett schampo som är godkänt för Curly Girl-metoden. Ta även tillfället i akt och fullborda din kollektion med ett tillhörande svanenmärkt balsam som dämpar frissighet och stärker ditt krulliga hår.

 

Djupverkande behandling som vårdar ditt hår

Vill du bjuda ditt hår på den härliga behandlingen som det förtjänar? Letar du efter en produkt för lockigt hår som är stärkande, djupverkande och förser ditt hår med en naturlig glans? Då är det hög tid att kika närmare på Ingredien Curl Build M&P Treatment (https://ingredien.com/se/ingredien-curl-build-m-p-treatment-180-ml).

 

Kollagen, proteiner och fukt från bland annat sheasmör har dragits nytta av för att ta fram den djupverkande produkten. Ta del av en stärkande behandling som är avsedd för just lockigt hår och därför även godkänd för Curly Girl-metoden. Med eller utan parfym kan du förvänta dig ett resultat som verkligen imponerar.

 

Ge ditt lockiga hår snygg volym

Sist men inte minst vill vi vända oss till dig med lockigt hår som letar efter lite extra volym. Det finns ingenting som är vackrare än flödande krulligt hår, och det är här som Ingredien Curl Design Volume gör susen. Detta skum appliceras på nytvättat hår och förser lockarna med stadga. Du slipper bångstyrigt krulligt hår och får istället den looken och stilen som du älskar. Med rätt produkter för just lockigt hår är det bara en tidsfråga innan du uppnår den ultimata hårvården!