Vad ger man i present till en 30-åring?

10/08/2022 09:21

Valdemar Lind

Sponsrat innehåll
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Det är ju väldigt olika var vi står som människor när vi fyller 30 år. Vissa har familj, arbete och hus medans andra fortfarande studerar och bor ensamma i en studentkorridor. Det vill säga att det bästa är att känna födelsedagsbarnet väl när du ska välja födelsedagspresent till en 30-åring. Det viktiga är att hen känner sig uppmärksammad och omtyckt naturligtvis.   De flesta av oss uppskattar mat och dryck i olika former, så varför inte föra samman en upplevelse och gåva i ett. Här finns allt från enkla middagar på mysiga kvarterskrogar till matlagningskurser från alla världens hörn. En spännande upplevelse kan vara att ge ett presentkort eller fira födelsedagsbarnet med att äta i mörker. Då blir alla sinnen skarpare förutom synen, smak och doft kommer att upplevas på en helt annan nivå. Om 30-åringen inte är så intresserad av mat finns det trevliga tillställningar med öl- eller vinprovningar.    Att ge hälsa i present Vad sägs om att bjuda 30-åringen på ett startnummer till Stockholms maraton där ni som ger presenten också är med. Det gäller naturligtvis att träna innan och det kan också vara en del av presenten.   Känns en fysisk utmaning lite tufft finns möjligheten att ge bort lyxiga spapaket eller hyra en relaxavdelning där alla endast är klädda i badrockar och tofflor. Toppa presenten med lite massage så hen känner sig ompysslad och avslappnad.   En annan njutningspresent kan vara en ansiktsbehandling som ger en vårdande hudrengöring. Eller kanske fiskpedikyr, avslappnande fotvård utförd av Garra Rufa fiskar som försiktigt tar bort torr och död hud.    Adrenalin som present  Om du vill ge bort en upplevelse som 30-åringen sent ska glömma kan du satsa på flyboard. Med våtdräkt, flytväst och hjälm fastspänns en bräda med vattenmunstycke på dina fötter och du får en otrolig frihetskänsla genom att kunna dyka som en delfin, lyfta dig högt i luften eller göra volter.   Det finns också presentkort på fallskärmshoppning eller om det verkar mer intressant att ta en tur i en luftballong, finns det också. Är födelsedagsbarnet biltokig kanske en upplevelse att få köra en Lamborghini eller en Ferrari vore något. En tur till nöjesparken är heller aldrig fel, de flesta gillar karuseller och berg- och dalbanor oavsett ålder.    Vänner är viktigast Det som en 30-åring kanske helst vill ha på sin födelsedag är att vara tillsammans med vänner och familj. Varför inte satsa på en skärgårdstur med lunch med hela gänget eller en spännande spökvandring där ni alla känner rysningar längs ryggraden.     Om man inte har så mycket pengar går en hemmafest självklart alltid också hem. Laga en god middag ihop och njut av varandras sällskap. Det är på hemmafesterna man ofta skapar de roligaste minnena, där alla känner att de kan släppa loss.   

Mest läst idag

Det är ju väldigt olika var vi står som människor när vi fyller 30 år. Vissa har familj, arbete och hus medans andra fortfarande studerar och bor ensamma i en studentkorridor. Det vill säga att det bästa är att känna födelsedagsbarnet väl när du ska välja födelsedagspresent till en 30-åring. Det viktiga är att hen känner sig uppmärksammad och omtyckt naturligtvis.

 

De flesta av oss uppskattar mat och dryck i olika former, så varför inte föra samman en upplevelse och gåva i ett. Här finns allt från enkla middagar på mysiga kvarterskrogar till matlagningskurser från alla världens hörn. En spännande upplevelse kan vara att ge ett presentkort eller fira födelsedagsbarnet med att äta i mörker. Då blir alla sinnen skarpare förutom synen, smak och doft kommer att upplevas på en helt annan nivå.

Om 30-åringen inte är så intresserad av mat finns det trevliga tillställningar med öl- eller vinprovningar. 

 

Att ge hälsa i present

Vad sägs om att bjuda 30-åringen på ett startnummer till Stockholms maraton där ni som ger presenten också är med. Det gäller naturligtvis att träna innan och det kan också vara en del av presenten.

 

Känns en fysisk utmaning lite tufft finns möjligheten att ge bort lyxiga spapaket eller hyra en relaxavdelning där alla endast är klädda i badrockar och tofflor. Toppa presenten med lite massage så hen känner sig ompysslad och avslappnad.

 

En annan njutningspresent kan vara en ansiktsbehandling som ger en vårdande hudrengöring. Eller kanske fiskpedikyr, avslappnande fotvård utförd av Garra Rufa fiskar som försiktigt tar bort torr och död hud. 

 

Adrenalin som present 

Om du vill ge bort en upplevelse som 30-åringen sent ska glömma kan du satsa på flyboard. Med våtdräkt, flytväst och hjälm fastspänns en bräda med vattenmunstycke på dina fötter och du får en otrolig frihetskänsla genom att kunna dyka som en delfin, lyfta dig högt i luften eller göra volter.

 

Det finns också presentkort på fallskärmshoppning eller om det verkar mer intressant att ta en tur i en luftballong, finns det också. Är födelsedagsbarnet biltokig kanske en upplevelse att få köra en Lamborghini eller en Ferrari vore något. En tur till nöjesparken är heller aldrig fel, de flesta gillar karuseller och berg- och dalbanor oavsett ålder. 

 

Vänner är viktigast

Det som en 30-åring kanske helst vill ha på sin födelsedag är att vara tillsammans med vänner och familj. Varför inte satsa på en skärgårdstur med lunch med hela gänget eller en spännande spökvandring där ni alla känner rysningar längs ryggraden.  

 

Om man inte har så mycket pengar går en hemmafest självklart alltid också hem. Laga en god middag ihop och njut av varandras sällskap. Det är på hemmafesterna man ofta skapar de roligaste minnena, där alla känner att de kan släppa loss.