7 tecken på att du har blivit (för) bekväm i relationen

Skriven av Henrik R

46 veckor sedan

|

22/07/2023
Alla relationer börjar med att man försöker visa upp sina bästa sidor. Men förr eller senare kryper sanningen fram.

Bekvämligheten gör sig gällande och det kan man tycka är charmigt, eller tvärtom.

Bloggaren Alexia Lagata har studerat några av tecknen på att man är på väg att bli alltför komfortabel i förhållandet.

Några av dem är listade här under:

1. Ingen förväntar sig att du rakar dig.

Det vackra med ett bekvämt förhållande är att du bara behöver raka dig om du har lust. Du behöver inte längre gnugga ben och bikinilinje med rakhyveln för att imponera på någon.

2. Ni pruttar framför varandra.

I synnerhet kvinnor har lite svårt med pruttar i början av ett förhållande, men vad ska man göra? Vid en eller annan tidpunkt ska något ut, och när det händer har en viss tillit etablerats.

3. Du kissar med dörren öppen.

Det finns väl ingen anledning att avbryta ett viktigt samtal för att du ska kissa? Bara låt dörren stå på glänt. Snart är det normaltillstånd.

4. Morgonandedräkt är helt ok.

Efter otaliga tandborstningar i mild panik för en omgång morgonsex inträffar bekvämligheten. Kanske kan man leva med lite unken andedräkt om det betyder att man kan stanna kvar i sängen.

5. Att klämma finnar är din nya hobby.

Många kvinnor tillfredsställer en märklig lust när de klämmer en stor finne på sin partner. Men det är ju inte det första man gör i kärlekens skimmer. Därför är finnklämning ett tecken på att det finns trygghet i förhållandet.

6. Några extra kilon är ok.

Män proppar i sig proteiner för att få större muskler och kvinnor låtsas som att de blir mätta av ett salladsblad. När bekvämligheten kommer spelar det ingen roll med lite extra korvar runt magen. Ni älskar ju varandra ändå.

7. Och på något märkligt vis tycker du fortfarande att din partner är sexig.

Trots dessa småäckliga tendenser tycker du fortfarande att din partner är riktigt het. Kiss med öppen dörr, finnklämning och morgonandedräkt till trots så älskar du ju din partner. Det är lite sjukt väl?