Anna får ett fint halsband av sin pojkvän: Ett år senare upptäcker hon vad som döljer sig i det

Ida Hansson

25 veckor sedan

|

25/12/2023
Underhållning
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Hon hade ingen aning.

När britten Terry hade varit tillsammans med sin flickvän Anna i nästan ett år bestämde han sig för att ge henne en väldigt speciell present.

Han gjorde därför själv ett unikt halsband till henne av trä från regnskogen i Tasmanien och en bit skal.

Det skriver Independent.

Anna var mycket nöjd med det personliga smycket. Men även om hon bar det varje dag tog det ett och ett halvt år innan hon upptäckte dess hemlighet.

Under en gemensam resa till Skottland avslöjade Terry till slut för henne att halsbandet faktiskt gömde på ett annat smycke - en förlovningsring.

"Jag bestämde mig för att fråga min flickvän om hon ville gifta sig med mig. Men jag ville göra något unikt. Jag ville också göra något med trä och fick den här idén till ett halsband, så jag bestämde mig för att försöka. Jag hittade en ring som jag visste skulle passa henne och satte igång," säger Terry till Independent.

Under parets resa bad han om att få låna halsbandet så att han kunde fota det. Med en kniv öppnade han halsbandet innan de nådde platsen där han skulle ställa den stora frågan till Anna.

Terry ställde in självutlösaren på kameran och gick för att lämna tillbaka halsbandet till Anna - men istället gick han ner på ett knä och avslöjade förlovningsringen.

Anna var något förvånad över att hon hade burit runt ringen hela tiden utan att veta om det. Hon blev också lite förvånad vid tanken: "Jag kunde ha tappat det, din stora idiot", var hennes första reaktion.

Lyckligtvis var svaret ja och Anna och Terry kan nu se fram emot att bli man och hustru. Se en video om det vackra förslaget precis nedan.