Bakom kulisserna på McDonald's: Anställd avslöjar överraskande matlagningstips

Skriven av Ida Hansson

32 veckor sedan

|

13/10/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Har du också undrat?

Om du någonsin har undrat hur McDonald's förbereder sina populära frukostartiklar har en anställd tagit till sociala medier för att lyfta på ridån.

En TikTok-video av användaren blexican_shay83, en anställd på en McDonald's i USA, avslöjar att vissa frukostmatvaror som ägg, pannkakor och burritoblandningar inte görs från grunden i restaurangen utan kommer förpackade.

Videon visar förpackningar med färdiggjorda omelettpatties, pannkakor och en burritoblandning som inkluderar ägg, korv och grönsaker.

Anställda noterar att dessa artiklar helt enkelt värms upp i restaurangens kök innan de serveras till kunderna.

Medan vissa sociala medier-användare fann denna uppenbarelse överraskande, var andra mindre chockade.

Kommentarer varierade från sarkastiska anmärkningar om att förvänta sig gourmetkockar på snabbmatsrestauranger till genuin nyfikenhet om huruvida anställda trodde att maten var gjord från grunden innan hon började arbeta där.

Intressant nog kunde några tidigare McDonald's-anställda inte hålla sig från att kommentera, och påpekade att matförberedelseprocessen var annorlunda tidigare.

De nämnde att på 90-talet skulle anställda komma tidigt för att förbereda maten från grunden.

En tidigare arbetstagare noterade till och med att riktiga ägg tillagades och användes för 20 år sedan.

Videon har framkallat en rad reaktioner, från nostalgi för McDonald's gamla dagar till förnyad kritik av snabbmat i allmänhet.