Bruce Willis med glädjande nyheter

Henrik R

57 veckor sedan

|

13/05/2023
Underhållning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Bruce Willis äldsta dotter har fått sitt första barn. Det är goda nyheter i en svår tid för Hollywood-stjärnan.

För ungefär ett år sedan offentliggjorde skådespelaren Bruce Willis familj att han hade diagnostiserats med en sjukdom som påverkade hans kognitiva förmågor.

Sedan februari har det varit känt att den exakta diagnosen är frontotemporal demens. På grund av sin sjukdom drog sig den tidigare actionstjärnan tillbaka från rampljuset.

Nu uppträder den 68-åriga skådespelaren endast på sociala medier. Här ger hans fru Emma Heming-Willis, hans exfru Demi Moore och deras döttrar tillfälliga inblickar i det liv den tidigare superstjärnan nu lever.

Nu kan den sammansatta familjen glädjas över en god nyhet: Ett nytt tillskott till familjen.

Rumer Willis, som är Bruce Willis och Demi Moores äldsta dotter, meddelade på sociala medier att hon blivit mamma för första gången. Den 34-åriga kändisdottern delade ett babyfoto med sina fans, där den nyfödda sover lugnt i sin vagga.

Namnet på det lilla underverket blir: Louetta Isley Thomas Willis.

Rumer Williams delade ytterligare detaljer genom att skriva att den lilla föddes "hemma tisdagen den 18 april."

I december förra året meddelade Rumer Willis och hennes partner Derek Richard Thomas graviditeten med flera bilder av hennes växande mage.

Demi Moore och Bruce Willis var gifta från 1987 till 2000 och fick förutom Rumer även döttrarna Scout och Tallulah. Bruce Willis har varit gift med modellen Emma Heming-Willis sedan 2009. Tillsammans har de döttrarna Mabel och Evelyn, som föddes 2012 respektive 2014.