Carola avslöjar efter Pernilla Wahlgrens kupp på allsången - "visste inget"

Henrik R

48 veckor sedan

|

21/07/2023
Underhållning
Foto: Privat
Foto: Privat
"Visste inget"

Det var en överraskning som ingen hade förväntat sig. Under den senaste "Allsång på Skansen" delade Carola scenen med sin gamla rival, Pernilla Wahlgren. Men det var inte bara en vanlig allsång.

Pernilla hade förberett en överraskning för Carola, som firar 40 år som artist.

Carola, som är mer vän än rival med Pernilla, visste ingenting om överraskningen förrän genrepet.

Då bestämde hon sig för att omfamna det hela och njuta.

"Det är ju egentligen enormt att få vara med om något sånt här. Jag blev verkligen på riktigt så himla rörd. Jag tänker på mamma och pappa som inte finns med oss längre och inte får vara med och uppleva detta. Och jag är glad att jag får vara med om det medan jag fortfarande lever", berättar Carola för Expressen.

Under allsången till Carolas hit "Främling" bars en gyllene tron ut till den folkkära stjärnan.

Pernilla hade även skrivit en helt ny vers till Carola i slutet av sången. Det hela slutade med att sångerskorna kramades och sjöng tillsammans på guldtronen.

Men det var inte bara överraskningen som gjorde kvällen minnesvärd. Carola försökte upprepa sin berömda "blomkupp" från 2005, då hon ryckte upp en blomma ur rabatten och slängde ut i publiken.

Denna gång började hon dra i rabatten, men insåg att hela jordkokan följde med och bestämde sig för att stoppa tillbaka blomman igen.

Trots att media ofta har målat upp Carola och Pernilla Wahlgren som rivaler, insisterar Carola på att de alltid har varit vänner.

"Vi har alltid varit vänner, det var medierna som blåste upp det där för att göra det lite mer spännande. Ungefär som rivaliteten mellan Elvis Presley och Tommy Steele på sin tid", säger Carola. Carolas son Amadeus och Pernillas son Benjamin Ingrosso har varit vänner sedan barnsben, vilket ytterligare bevisar deras vänskap.