Carolina Gynning avslöjar familjeökning

Skriven av Henrik R

Carolina Gynning avslöjar familjeökning

Carolina Gynning, den framstående modellen, konstnären, poddaren och tv-profilen, har nyligen delat med sig av sin familjs stora lycka.

Familjen, som består av Carolina, hennes partner Victor Philippson, deras tre barn och flera hundar, har köpt en lyxig gård på landet och välkomnat en ny valp till familjen.

Efter att ha letat i hela 8 år i Ekerö-området, har Carolina och Victor äntligen hittat sin drömgård. Gården, som byggdes på 1830-talet, har ett stall och flera olika hus.

Carolina ser fram emot att flytta och uttrycker sin entusiasm i sin podcast "Gynning & Berg":

"Jag har alltså gått och köpt en gård".

Familjens nya tillökning, valpen Lulu, har dock skapat kontrovers. Lulus mamma Luna blev dräktig innan hon var 18 månader gammal, vilket är olagligt i Sverige.

En av valparna föddes tyvärr död, och Carolina har nu anmälts för djurplågeri till Länsstyrelsen. Trots detta, har Carolina valt att inte kommentera kritiken i media. Istället uttrycker hon sin kärlek för Lulu:

"Det är så bra, hon är så gullig och hon växer. Vi älskar henne så mycket".

Carolina och hennes familj ser fram emot att börja sitt nya liv på gården, trots de utmaningar de står inför. "Vi kommer att behålla henne, vi kan inte göra oss av med henne. Så nu kommer vi att ha hundra hundar", säger Carolina.