Charlie Sheens dotter bär genomskinliga kläder: Lämnar nästan ingenting åt fantasin

Skriven av Henrik R

49 veckor sedan

|

01/07/2023
Sami Sheen publicerade sin "mest riskfyllda" bild hittills.

Sami Sheen frigör bröstvårtan i sitt senaste OnlyFans-inlägg.

"Det här är mitt mest riskfyllda innehåll hittills. Helt genomskinlig topp...," skrev dottern till Denise Richards och skådespelaren Charlie Sheen via Twitter för att marknadsföra sitt senaste OnlyFans-inlägg.

"Jag vet att du vill se dem," tillade hon tillsammans med en spegel-selfie i sovrummet med hennes bröstvårtor suddade.

Den 19-åriga stod i en sensuell pose när hon bar en genomskinlig, svart off-the-shoulder bodysuit med juveler över tyget.

Den självutnämnda sexarbetaren - som startade sitt NSFW-konto för lite över ett år sedan - försvarade sig själv den 14 juni, efter att fans hade kritiserat henne för att använda termen för att beskriva hennes jobbtitel.

"Jag är inte en [porr]stjärna, och jag träffar inte folk. Jag filmar inte mig själv när jag har sex. Det gör jag inte,” sa Sami via TikTok.

"Den enda anledningen till att jag sa att jag är en [sexarbetare] är för att min huvudsakliga inkomstkälla kommer från mina [OnlyFans]. Och om folk gjorde sin forskning, skulle de inse att det finns flera former av [sex-]arbete."

Den 8 juni meddelade Sheen också via TikTok att hon inte var helt redo att visa upp sina bröst helt, men att hon skulle överväga det efter att hon fått en bröstoperation.

"Jag vet att du förmodligen tänker: 'Hur i helvete kan du vara sexarbetare om du håller [dina bröst] censurerade?' Men tro mig, jag har mina sätt," sa hon förra veckan. "Jag visar fortfarande i stort sett allt."

Den 16 juni berättade en källa till People att Denise Richards - som anslöt sig till den abonnentbaserade webbplatsen kort efter Sami - vet att hennes dotter inte är en sexarbetare, och att tonåringen "bara säger hisnande saker."

“Sami har 4.000 följare, så hon tjänar 80.000 dollar i månaden på nästan ingenting och visar nästan ingenting. Hon retas bara med publiken."

Charlie Sheen har också sagt sin åsikt om sin dotters OnlyFans.

"Hon är 18 nu och bor med sin mamma. Det här hände inte under mitt tak," sa Charlie, 57, till Page Six då.

"Jag tolererar inte det här, men eftersom jag inte kan förhindra det, uppmuntrade jag henne att hålla det stilrent, kreativt och inte offra sin integritet."

Bilden där du kan se lite mer, kan du se här nedanför.