Dessa stjärntecken bör ALDRIG flytta ihop

Johanna Ekman

4 veckor sedan

|

13/06/2024
Underhållning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Inte alla har problem med att bo under samma tak. Men dessa sex stjärntecken bör absolut inte flytta ihop.

Det är (för de flesta) alltid trevligt att flytta ihop med sin partner för första gången.

Vänner och familj hjälper till med flyttlasset och det nya paret måste under flytten bestämma sig för om det även finns plats för de massiva golvhögtalarna, eller om kontoret ska göras om till ett improviserat walk-in closet.

Denna typ av små konflikter finns i alla relationer när par flyttar ihop, men det gäller absolut inte för dessa sex stjärntecken, som helt enkelt ALDRIG bör flytta ihop.

Skorpion (23 oktober - 24 november) och Tvilling (21 maj – 20 juni)

Det är verkligen en dålig idé för en Tvilling och en Skorpion att bo under samma tak, och det beror helt enkelt på att de två stjärntecknens personligheter är för olika och har svårt att mötas på mitten.

Tvillingen är extremt social och kan prata ditt öra av. De älskar skvaller och det sociala sammanhang som skapas när man har några saftiga hemligheter att dela med sig av.

Men Skorpionen känner inte alls likadant. Skorpioner älskar visserligen också andra människors hemligheter, men när Tvillingen delar med sig av andras olycka, leder det automatiskt till att Skorpionen inte litar på sin partner.

Skorpionen kräver alltså förtroende och att de kan lita på varandra under samma tak, och med tiden under samma tak kommer Tvillingen att bli frustrerad över Skorpionens brist på förtroende och stort behov av privatliv.

Kräfta (21 juni - 22 juli) och Vädur (21 mars - 19 april)

Kombinationen av en Vädur och en Kräfta är helt enkelt för stor en känslomässig bomb, ständigt i fara för att explodera.

Väduren är med sitt stora temperament redo att ta sig an alla utmaningar och gå i clinch med andra människor som trampar dem på tårna varje morgon.

Kräftan är å andra sidan mycket mer känslig och behöver omfamnas och skyddas, och uppskattar mycket att partnern kan vara deras sköld mot livets utmaningar.

Här kommer Väduren att känna att Kräftan kräver för mycket tid och omsorg, vilket drar ner Väduren i smutsen. Kräftan kommer å andra sidan att känna att Väduren kör över dem och är helt likgiltig inför de känslor och problem som Kräftan går igenom.

De är därför ett riktigt dåligt match under samma tak.

Fisk (19 februari - 20 mars) och Jungfru (23 augusti – 22 september)

På papperet är Fisken och Jungfrun ett bra match. De motsatta stjärntecknen har var och en de styrkor som de själva saknar.

Jungfrun är praktiskt lagd, logisk och mycket detaljorienterad, medan Fisken är lite mer avslappnad och inte alltid betalar räkningarna i tid, ofta kommer för sent och glömmer att sköta de hushållssysslor.

Jungfrun blir därför snabbt trött på att leka mamma och barnvakt åt den konstant flyktiga och disträa Fisken, som inte ändrar sig.

Obs: Det är värt att notera att det inte finns någon vetenskap bakom ovanstående, och därför kan personer med de nämnda stjärntecknen givetvis bo ihop.