Detaljen i Robert Downey Jr:s bild chockerar tusentals fans: "Något stämmer inte"

Henrik R

48 veckor sedan

|

11/07/2023
Robert Downey Jr. har nyligen lagt upp en bild av sig själv tillsammans med resten av skådespelarna från "Oppenheimer" på Instagram. Fansen upptäckte genast en mycket märklig detalj i bilden, vilket har lett till tusentals reaktioner som "Helt otroligt" och "Något stämmer inte".

Robert Downey Jr., som har nästan 56 miljoner följare på Instagram, delade en bild av sig själv tillsammans med resten av skådespelarna från den kommande filmen "Oppenheimer". Bilden visar skådespelarna sittande på en takterrass i New York med en pizzakartong på bordet. Bilden inkluderar Emily Blunt, Cillian Murphy, Matt Damon och Blunts make, John Krasinski.

Chockerande detalj

Bilden har redan blivit en av Robert Downeys mest gillade bilder med över sju miljoner likes sedan den lades upp. Fansen upptäckte genast en mycket märklig detalj i bilden - det handlar om Cillian Murphy.

Murphy, som är känd för att ofta spela dystera roller i filmer som "Inception", "The Dark Knight", "The Dark Knight Rises", "Dunkirk" och "28 dagar senare", ses på bilden med ett otroligt brett leende. Detta har chockerat många fans, eftersom det är ovanligt att se Murphy uttrycka en sådan känsla.

Reaktioner från fans

Fansen har reagerat med chock och förvåning över att se Murphy le så brett. Några av kommentarerna lyder: "Helvete, ler Cillian Murphy?!?!", "Helt otroligt", "Detta är första gången jag ser Cillian skratta - eller ens se glad ut. Något stämmer inte", "Jag visste inte ens att Cillian kunde skratta eller vara glad", "Ler Cillian Murphy? Vad händer?" och "Wow. Cillian Murphy är... glad".

Premiär i 2024: Robert Downey Jr. och resten av teamet har ännu inte börjat filma.

Filmen "Oppenheimer", som regisseras av Christopher Nolan, har premiär den 23 juli 2024. Den kommer att sändas på SVT, medan det ännu inte finns något datum för Disney Plus.