Följarnas starka reaktioner – efter Axel Pilebys val för 2-åriga dottern: ”Det kommer du ångra”

Henrik R

42 veckor sedan

|

23/08/2023
Underhållning
Foto: TV
Foto: TV
"Det kommer du ångra”

Axel Pileby, känd från TV4:s program Efter fem, har tillsammans med sin flickvän Felicia Jartén en tvåårig dotter vid namn Lärke. Nyligen delade Axel ett inlägg på Instagram där han visade upp sitt senaste inköp till dottern, vilket ledde till starka reaktioner från följarna.

Axel, som blivit en mycket uppskattad programledare efter sin medverkan i Efter fem, lever privat tillsammans med sin kärlek Felicia Jartén och deras gemensamma dotter Lärke. Axel och Felicia träffades 2018 och välkomnade sin dotter till världen 2021. Axel har tidigare uttryckt hur föräldraskapet förändrat hans liv och hur han strävar efter att vara en lika bra förälder som hans egna föräldrar varit för honom.

Axel delar ofta glimtar från sitt familjeliv på Instagram. Det senaste inlägget visar dock ett inköp som fått följarna att reagera starkt. Axel har köpt ett trumset till sin tvååriga dotter. Under bilden skriver han: ”Såvida det här inte leder till världsturnéer, miljongage och en trevlig pension till mig så var det här ett mycket, mycket olyckligt inköp till en 2-åring.”

Följarna har reagerat starkt på Axels inköp. Många menar att han förmodligen kommer att ångra detta då det inte var ett särskilt taktiskt köp till en tvååring, särskilt inte om man gillar lugn och ro. En följare skriver: ”Det kommer du nog att ångra bittert, jag gjorde samma misstag”. En annan kommenterar: ”Världens bästa väckarklocka ju”. En tredje skriver: ”Ojojoj. Hoppas ni har ett ljudisolerat rum med.”

Det återstår att se om Axel kommer att ångra sitt inköp eller om Lärke kommer att utveckla en passion för trummor och kanske till och med inleda en framgångsrik musikkarriär i framtiden. Oavsett utfallet, är det tydligt att Axel är en engagerad och kärleksfull far som vill ge sin dotter möjligheter att utforska olika intressen.