Följarnas kärlek till 'Bonde söker fru'-paret fortsätter att blomstra

Skriven av Henrik R

Följarnas kärlek till 'Bonde söker fru'-paret fortsätter att blomstra.

Elin Sandblom och Christian Sandberg, kända från TV4:s dejtingprogram "Bonde söker fru", fortsätter att visa upp sin kärlek på sociala medier. Deras följare får en inblick i deras vardag och jublar över deras lycka.

En kärlekshistoria som började på TV

Elin var en av bönderna i "Bonde söker fru" 2022. Bland de många brev hon fick hem till bondgården, var det ett från Christian Sandberg som fångade hennes intresse. I slutet av säsongen blev de ett par och deras kärlek fortsätter att blomstra.

Följarnas reaktioner på Elins bild av Christian

Elin och Christian delar regelbundet bilder från deras vardag på Instagram. I början av juni publicerade Elin en bild av Christian vid en sjö med ett uppdukat bord framför sig. Följarna älskade bilden och kommenterade med uttryck som "Finaste ni, så mysigt" och "Ni två, så fina. Vilken underbar plats ni har."

Ett år efter "Bonde söker fru": Elin och Christians lyckliga liv tillsammans

Elin berättade för Hänt i slutet av 2022 hur hennes liv hade förbättrats sedan hon träffade Christian. Hon beskrev hur även vardagliga uppgifter, som att byta däck på bilen, hade blivit roligare att göra tillsammans. Paret bor tillsammans på gården i Sandhult med sin lilla hund, som de ofta visar upp på sociala medier.