Från hjärtesorg till ny kärlek: Bachelor-Filippa hittar lycka med Ludvig

Skriven av Henrik R

46 veckor sedan

|

07/07/2023
Bachelor-Filippa hittar lycka med Ludvig.

Efter att ha upplevt hjärtesorg i Bachelor 2022, har Filippa Kronholm, 26, hittat kärleken igen. Hennes nya pojkvän, Ludvig Käck Wedelin, 27, har delat varma bilder av paret på Instagram. Men vem är Ludvig, och varför känner vi igen honom?

En bekant ansikte från Fboy Island 

Ludvig är ingen främling för kamerorna, han var faktiskt en av deltagarna i Fboy Island 2022. Han är också polis, vilket framgår tydligt av hans Instagram där han ofta lägger upp bilder i uniform. Det verkar som att Filippa, liksom många andra kvinnor, finner en man i uniform ganska attraktiv.

Ett hjärta läker

Filippa deltog i den senaste säsongen av Bachelor 2022, där hennes hjärta krossades av ungkarlen Christoffer Levi, 32. Hela Sverige fick bevittna hennes hjärtesorg när Christoffer valde Alicia Ärleskog, 25, över Filippa. Men det verkar som att Filippa har återhämtat sig från denna hjärtesorg.

En ny början

Filippa har inte själv lagt ut bilder på sin nya kärlek på sociala medier, men hon bekräftar i ett meddelande till Hänt att de två reality-profilerna är ett par. "Jag mår så otroligt bra kan jag säga!", skriver Filippa.

Paret har nyligen setts på en romantisk semester på Malta, där Ludvig lade upp en video på Instagram där de kysser och skålar. "Malta med min fina tjej var helt underbart", skriver han intill inlägget.

Vi kan bara önska Filippa och Ludvig all lycka i framtiden!