Glädje för Danny Saucedo: Ska bli pappa

Henrik R

43 veckor sedan

|

22/08/2023
Underhållning
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Danny Saucedo skal bli pappa.

Sångaren Danny Saucedo, 37, och modellen Anna Eriksson, 27, har delat glädjande nyheter med sina följare: de väntar sitt första barn tillsammans.

Danny och Anna träffades hösten 2019 genom gemensamma vänner och har varit ett par sedan dess. Nu tar deras relation ett stort steg framåt med tillökning i familjen.

Glädjande Nyheter på Instagram

I ett gemensamt inlägg på Instagram meddelade paret att de väntar barn. Anna Eriksson visade upp sin gravidmage, och de skrev till inlägget: ”Baby bakin'”. Nyheten har mottagits med stor glädje, och kommentarerna överöses med grattishälsningar från vänner och kollegor som Måns Zelmerlöw, Niklas Strömstedt, Benjamin Ingrosso och Nanne Grönvall.

Danny Saucedo hade tidigare varit ett par med Molly Sandén i sex år, och de bröt förlovningen och gjorde slut 2019. Molly, som nyligen fick sitt första barn med David Larson, skrev också ett grattismeddelande till Danny och Anna, fyllt med hjärtan.

Fans och följare har också uttryckt sin glädje och lyckönskningar till paret med mer än 2000 kommentarer. Du kan läsa reaktionerna via inlägget nedan