Hanna Hedlunds känslofyllda ögonblick

Skriven av Henrik R

Hanna Hedlunds känslofyllda ögonblick.

Hanna Hedlund, 48, och Martin Stenmarck, 50, var ett av Sveriges mest älskade par. Efter 23 år tillsammans valde de dock att gå skilda vägar under 2021. De har tre barn tillsammans: Ida, 19, Love, 16, och Saga, 11. Under sommaren har de kommit fram till ett nytt upplägg för barnens boende, vilket har väckt starka känslor hos Hanna.

En sommar av musik och förändring

Både Hanna och Martin har fullspäckade sommarscheman. Hanna är en del av den populära Diggiloo-turnén, som sträcker sig från början av juli till slutet av augusti. Martin, å andra sidan, har planerat att spela rock and roll och Elvis-låtar på olika platser under hela sommaren och hösten. Dessa engagemang har lett till att de har behövt komma fram till ett nytt upplägg för barnens boende.

Ett nytt upplägg för barnen

I podcasten "Jessica och Hanna – Å andra sidan" berättar Hanna om det nya upplägget. Under sommaren kommer barnen att bo hos varje förälder i tvåveckorsintervaller. Detta har väckt starka känslor hos Hanna. "Det kommer en melankoli över mig, att nu har jag dem bara två veckor. Och sedan ska de vara borta igen två veckor", säger Hanna i podcasten.

En djup saknad

Trots att Hanna kommer att ha fullt upp under de veckor då barnen är hos Martin, kan hon inte hjälpa att känna en djup saknad. "Det kommer ju jag att ha också, men det kommer ändå en melankoli över mig. Men det är ju människor som har det så – just att vänja sig vid att ha barnen två veckor och sedan vara borta ifrån dem och kanske ha semester. Jag kan nästan inte tänka mig det", berättar hon.

En gemensam föräldraskap

Trots separationen har Hanna och Martin lyckats behålla en stark föräldrarrelation för sina barns skull. De har visat att det är möjligt att navigera genom förändringar och utmaningar med respekt och kärlek. Men som Hanna påpekar, kommer det alltid att finnas ögonblick av sorg och saknad, särskilt när det gäller att vara ifrån sina barn.