Hans Wiklunds glädje - efter långa kampen på sjukhus: "Hemma! Efter fyra månader borta!"

Henrik R

52 veckor sedan

|

22/07/2023
Underhållning
Foto: Instagram
Foto: Instagram
"Hemma! Efter fyra månader borta!"

Efter en lång och tuff kamp på sjukhuset har radioprofilen Hans Wiklund äntligen fått komma hem. Hans fru, modellen och skönhetsentreprenören Emma Wiklund, meddelade för några månader sedan att Hans hade drabbats av en hjärnblödning. Nu, fyra månader senare, har Hans äntligen fått återvända hem.

Hans Wiklund, som är känd för sitt arbete på Mix Megapol och morgonshowen Morronrock på Rockklassiker, samt för att driva podcasten Inaktuellt, har varit tyst sedan händelsen. Men nu har han brutit tystnaden och delat sin glädje över att vara hemma igen.

På Instagram delade Hans en bild där han omfamnar familjens hund, med texten "Hemma! Efter fyra månader borta!". Det är en stark påminnelse om den långa resa han har gjort och den kamp han har utkämpat.

Emma Wiklund hade tidigare delat nyheten om Hans sjukdom på Instagram, där hon skrev: "Vår älskade Hans ligger sedan förra veckan inlagd på sjukhus efter att utan förvarning drabbats av en hjärnblödning. Han får bästa tänkbara vård. Vi ber om förståelse för att vi inte kan svara på frågor. Tack för omtanke".

Det är tydligt att Hans återkomst hem är en stor lättnad för familjen och en viktig milstolpe i hans återhämtning. Hans och Emma har inte delat några ytterligare detaljer om hans tillstånd eller framtida planer, men det är tydligt att de är glada över att ha honom hemma igen.

Hans Wiklunds återkomst hem är en påminnelse om den styrka och uthållighet som krävs för att övervinna en sådan allvarlig händelse som en hjärnblödning. Hans resa till återhämtning kommer säkert att fortsätta, men för nu är han hemma, omgiven av sin familj och älskade hund. Det är en glädjande nyhet som säkert kommer att glädja alla hans fans och lyssnare.