Har spenderat 175.000 kronor på tatueringar: Så såg hon ut innan sin förvandling

Henrik R

57 veckor sedan

|

16/05/2023
Underhållning
Foto: Privat
Foto: Privat
"Drottningen med ögonvitan tatueringar" har genom tiderna fått mycket kritik för sina många tatueringar.

Det är svårt att inte lägga märke till DeeDee Villegas från Cebu på Filippinerna om man passerar henne på gatan.

Foto: Instagram

Den unga personen är nämligen täckt från topp till tå med tatueringar som har kostat henne totalt 175 000 kronor och har tagit cirka 200 timmar att göra.

DeeDee, som identifierar sig som icke-binär men är bekväm med pronomenen hon/henne/hennes, har till och med tatuerat sina ögonvitor helt svarta, och på hennes Instagram-profil (@thedeedeevillegas) presenterar hon sig också som "Drottningen med ögonvitan tatueringar."

DeeDee fick sin första tatuering för mer än 10 år sedan på grund av grupptänkande, men sedan dess har hon blivit förälskad i den omdiskuterade konstformen och har fått otaliga tatueringar över hela kroppen.

Idag är hon mycket glad för sina tatueringar, men hon berättar enligt Unilad att de ofta har gett henne mycket motstånd.

Hon har till exempel genomgått en tvångsexorcism eftersom en präst trodde att hon var besatt av en demon, och hon har ofta fått hatfyllda meddelanden på sociala medier.

2019 delade DeeDee ett inlägg på Instagram om att hon hade tagit studenten och i samband med det delade hon en rad oredigerade bilder av sig själv med sina tatueringar och en rad bilder där hennes tatueringar hade tagits bort.

Foto: Instagram

Inlägget fick mycket kritik, och DeeDee själv, hennes vänner och hennes familj började få hot och hon valde därför att ta bort inlägget.

"Kom alltid ihåg att DU har kontroll över ditt liv. Trots människors försök att kasta negativitet på dig [...]. gör inte saker för att 'bevisa att du har rätt'.... gör saker för DIN egen skull," har DeeDee uttalat och förklarat att det lyckligtvis har blivit mer accepterat med tiden att se ut som hon gör.

Sådan så DeeDee ud i 2008 / Foto: Instagram

Hon anser dock fortfarande att cirka 40 procent av de meddelanden hon får är hatfyllda.