Hund upptäcker att det inte är matte som håller i kopplet: Nu har reaktionen blivit viral

Johanna Ekman

2 veckor sedan

|

27/06/2024
Underhållning
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
En brun labrador vid namn Luna har erövrat internet med sin roliga reaktion under den dagliga promenaden.

Det hela började när en video på Luna delades på TikTok av användaren @lunlun.lab. Videon, som redan har fått över 2,1 miljoner visningar och 272 800 likes, visar hur Luna plötsligt inser att det inte är hennes matte som håller i hundkopplet.

Det rapporterar Newsweek.

Luna, som är tre år gammal, verkar njuta av sin promenad tills hon ser upp och upptäcker att kopplet är i händerna på någon annan.

På ett ögonblick förändras hennes uttryck dramatiskt, och hon tar kopplet från främlingen och för det tillbaka till sin matte.

Ägaren Emerald från British Columbia, Kanada, förklarade för Newsweek att Luna, som också kallas "Lunlun," är en kärleksfull hund som älskar att kramas och leka.

Men hon har en mycket stark preferens för vem som får gå med henne.

"Hon låter ingen annan än mig gå med henne," sa Emerald. "Det är inte något jag har lärt henne. Det bara hände en dag, och jag har märkt att hon avskyr det. Hon försöker alltid ge mig kopplet tillbaka varje gång någon annan går med henne."

Lunas lojalitet mot sin mamma är så stark att hon till och med vägrar låta andra använda hennes saker.

En gång lånade Emerald ut Lunas reservkoppel till en vän, vilket resulterade i en kaotisk promenad då Luna ständigt försökte ta tillbaka kopplet från den andra hunden.