Ida Björnstad och Mattias Ekholm välkomnar sitt tredje barn - avslöjar det unika namnet

Skriven av Henrik R

40 veckor sedan

|

19/08/2023
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Avslöjar det unika namnet.

Sportjournalisten Ida Björnstad, 37, och hockeyspelaren Mattias Ekholm, 33, har välkomnat sitt tredje barn till världen. Det är en liten pojke som de har valt att namnge Leon. Nyheten om familjens senaste tillskott delades av Ida på Instagram, där hon publicerade ett inlägg med en bild av en liten bebisfot.

”En vecka med vår lille Leon och vår nya familjemedlem har oss runt lillfingret”, skrev Ida i inlägget. Hon uttryckte också sin tacksamhet över att förlossningen gick bra och att de nu har en frisk och underbar pojke hos dem. Hon berättade vidare att de nu njuter av "bebisbubblan" och att hans syskon tar väl hand om honom.

För Sportbladet delade Ida mer information om förlossningen och deras planer för framtiden. ”En lyckad förlossning är förenad med otroligt mycket tacksamhet. Vi har en frisk pojke och underbar pojke hos oss och nu njuter vi av bebisbubblan.

Hans syskon tar väl hand om honom och nu blir det fullt ös i hemmet framöver”, sa Ida. Hon avslöjade också att hon planerar att vara mammaledig men att hon parallellt jobbar med ett spännande tv-projekt.

Ida och Mattias avslöjade redan i mars att de väntade sitt tredje barn. Ida skrev då:

”Det har definitivt varit den svåraste graviditeten av alla tre, men ändå – jag bara älskar stunderna när jag får chansen att lägga mig ner och känna sparkarna och rörelserna i magen. Vi är så välsignade. Vår lilla bebis!”

Klicka här för att komma tillbaka till förstasidan