Isabella Löwengrip avslöjar sina framtidsplaner

Henrik R

53 veckor sedan

|

08/07/2023
Isabella Löwengrip avslöjar sina framtidsplaner

Under Elle-galan, som ägde rum igår kväll, avslöjade den framstående bloggaren och affärskvinnan Isabella Löwengrip, mer känd som "Blondinbella", att hon har stora planer för framtiden. Hon avslöjade att hon vill ha fler barn, och inte bara det, hon vill även ha en svindyr förlovningsring.

Isabella Löwengrip, som blev känd vid en tidig ålder för sin populära blogg, har haft en händelserik karriär. Hon har deltagit i Let's Dance 2008, startat sin egen bejublade skönhetsprodukts-serie under namnet Bellme, blivit utnämnd till årets affärskvinna 2018 av Veckans Affärer, och även gått i konkurs ett år efter årets affärskvinna-utnämningen.

Men nu är hon tillbaka, starkare än någonsin, och för Elles journalister avslöjade hon både ett och annat om sina framtida planer.

På Elle-galans röda matta dök Löwengrip upp i en flådig svart blåsa och med sin nye pojkvän Paul Sundvik på armen. När hon fick frågan om hon ville ha fler barn, log hon och svarade "ja, ganska många". Men hon erkände att de slutgiltiga besluten ligger hos Paul. "Det hänger på honom därborta! Du får fråga honom!" utbrast hon när Elles journalist undrade om de ska skaffa barn tillsammans.

När frågan om förlovning kom upp, var det Paul själv som påstod att ringen ännu inte satt på fingret eftersom "det är svåra tider nu". Isabella, som för ett par år sedan gick i konkurs och gick ut i media om att hon var utfattig, vill alltså ha en svindyr ring. "Man ska ha en ring livet ut", sa hon, men påpekade sedan att Paul, som är industridesigner, faktiskt kan rita ringen själv. "Vem vet om jag har det då?" svarade Paul.

Paret strålade av glädje och Isabella utbrast att de måste skynda på kvällen så att de snart kan gå hem och påbörja sina framtidsplaner. "Fortsättning följer!" hojtade Isabella.