Labrador hittar jättedildo på promenad och vägrar släppa den ifrån sig

Johanna Frid

409 veckor sedan

|

15/08/2016
Många hundägare har kliat sig i huvudet när deras trofasta vän har hittat något slumpmässigt utvalt föremål och skänkt det hela sin kärlek.

Labradoren Galaxys kärlek till en jättedildo, funnen under en promenad en eftermiddag tillsammans med Amy Brown och Natalie Ferguson – har inte bara varit konstig utan också en källa till genans, skriver Daily Mail.

 

Hunden vägrade nämligen att släppa sexleksaken. Lyckligtvis hittade hundrastarna kameran och fångade upptåget på video. Den har nu blivit viralt.

 

- Jag har aldrig sett något liknande i hela mitt liv. Galaxy gick mot den och jag vände mig mot Amy och sa: Det där är väl inte… Det är väl inte en… fortsätter Natalie Ferguson.

 

Hunden visste uppenbart inte vad föremålet var för något, utan gick bara stolt omkring som alltid. Normalt brukar hundrastarna slänga saker som hunden hittar. Men Galaxy gick runt med plastdildon i över en halvtimme.

 

De bestämde sig för att ta dildon med hem till hundens ägare så att hon kunde se att labradoren blivit ordentligt rastad.

 

- Hon tittade på den, och då stod vi tre tjejer där och bara åt en hund med en dildo. Det hela var rätt bisarrt, säger Natalie Ferguson.

 

Foto: Youtube