Lina Tomikas avslöjar: "Gift vid första ögonkastet" gav en snedvriden bild av verkligheten

Henrik R

53 veckor sedan

|

07/07/2023
Gav en snedvriden bild av verkligheten

Lina Tomikas, 37, och Alexander Sjöstrand, 40, blev ett av de par som valde att fortsätta sitt äktenskap efter att "Gift vid första ögonkastet" hade avslutats. Men nu avslöjar Lina att serien gav en snedvriden bild av deras relation.

En annan dynamik utanför kamerorna

Lina och Alexander upplevde en helt annan dynamik och kemi när kamerorna inte var på.

"Vi kände väldigt mycket press, och vad vi kände var att när kamerorna inte var med så hade vi en helt annan kemi och dynamik mellan oss", säger Lina. Hon menar att relationen var mycket bättre när teamet inte var med.

Sjukdomen som förde dem närmare varandra

Lina och Alexander missade sin bröllopsresa på grund av att Lina blev sjuk. En förkylning i kombination med astma gjorde att hon fick åka in till akuten istället. Men vid sin sida hade hon Alexander.

"Vi fick chansen att komma nära varandra. Jag var tvungen att visa mig från en annan sida, så vi kom ju nära varandra ganska så fort. Vilket vi båda tyckte var ganska fint i sammanhanget", berättar Lina.

Serien visade inte en korrekt bild

Lina menar att serien inte visade en korrekt bild av hennes äktenskap. Detta på grund av det material som valts och hur det har klippts ihop och vinklats. Men det är inget som hon och Alexander låter stå i sin väg.

"Det var därför vi både hittade en mer lekfullhet och så i slutet av processen, men också för att vi visste hur fint vi hade det när kamerorna var av. Därför så kändes det som att jag ville utforska det mer, och det ville ju Alex också", säger Lina.