Madeleine och Chris O'Neill återvänder till Sverige för att fira Victorias födelsedag

Skriven av Henrik R

48 veckor sedan

|

09/07/2023
Madeleine och Chris O'Neill återvänder till Sverige för att fira Victorias födelsedag

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har återvänt till Sverige och kommer att vara på Öland för att fira kronprinsessan Victorias födelsedag den 14 juli. Detta bekräftas av hovets informationschef Margareta Thorgren.

Madeleine och Chris har nyligen varit i blåsväder efter avslöjanden om att en lyxrenovering av en 400 kvadratmeter stor våning åt Madeleine på Hovstallet i Stockholm, till en kostnad av över 12 miljoner kronor, bekostades av skattebetalarna.

Dessutom behöver prinsessan inte betala någon hyra för våningen.

Flytten till Sverige, som ursprungligen var planerad till augusti, har skjutits upp till 2024. Anledningen till detta har inte specificerats av hovet. "Anledningen är varken ett migrationsärende, husförsäljningen, eller någonting sådant.

Det är helt enkelt att tiden för familjen med allt som en flytt innebär, den har varit lite för kort", sa Margareta Thorgren.

Madeleine och Chris har nyligen setts i Sverige under nationaldagen och var förra helgen på bröllop i England. Nu befinner de sig i Stockholm och den lyxrenoverade paradvåningen.

Vad tycker du om Madeleine och Chris beslut att återvända till Sverige för att fira Victorias födelsedag? Tror du att deras närvaro kommer att påverka firandet?