Martin Björk friade till sin Sara - visar chocken på Instagram

Skriven av Henrik R

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Visar chocken på Instagram

Det är en stor dag för Martin Björk, 51, och Sara Arvidsson, 35. Efter sex år tillsammans och två barn senare, har Martin friat till Sara - och hon sa ja. Det är en stor dag för paret, och Martin delade nyheten på Instagram med en bild av dem båda. Sara visar upp en imponerande diamantring och båda ler mot kameran. Bilden är tagen på romantiska Gotland, där paret har ett hus.

Martin uttryckte sin glädje över Saras svar i ett sms till Aftonbladet: "Det känns helt underbart. Att Sara sa ja är den största lyckan i mitt liv efter mina barn såklart", följt av ett rött hjärta.

Martin Björks Instagram-inlägg har fått mycket uppmärksamhet, med många kändisar som skickar sina gratulationer. Marie Serneholt, som nyligen själv förlovade sig, skrev "Grattis ". Simon Sköld, Camilla Läckberg, Martin Melin, Maria Montazami och Peter Settman skickade också sina gratulationer.

Det ser ut att bli ett bröllop fyllt med kändisar.

Förutom att vara en kärleksfull fästman, är Martin också känd för sitt Youtube-program "Intimt med Björken", där han intervjuar kändisar i sin bil. Han har tidigare varit programledare för program som "Fråga Olle", "Temptation Island" och "Peking Express", och blev känd genom radioprogrammet "Vakna med NRJ".

När det gäller bröllopet, har Martin sagt till Aftonbladet att det inte är någon brådska. "Inom två skulle jag säga", sade han. Med över 17000 likes på Instagram-inlägget, undrar vi om alla kommer att bli inbjudna till bröllopet, eller om det kommer att vara mer "intimt med Björken"-inspirerat. Kanske en vigsel i bilen? Vi får se!