Martin Björk och Sara Arvidsson tar nästa steg i deras relation: Förlovningen är officiell

Skriven av Henrik R

47 veckor sedan

|

18/07/2023
Förlovningen är officiell.

Efter sex år tillsammans har TV-profilen Martin Björk, 51, och hans partner Sara Arvidsson, 35, beslutat att ta nästa steg i deras relation. Paret, som har två barn tillsammans, är nu förlovade.

Martin delade nyheten på Instagram, där han publicerade en bild av dem båda med Sara som visade upp en imponerande diamantring.

På bilden kan man se det lyckliga paret le mot kameran, med Sara som visar upp sin nya förlovningsring. Bilden är tagen på Gotland, där paret äger ett hus.

I ett meddelande till Aftonbladet uttryckte Martin sin glädje över förlovningen: "Det känns helt underbart. Att Sara sa ja är den största lyckan i mitt liv efter mina barn såklart", skrev han, följt av ett rött hjärta.

Efter att nyheten publicerades på Instagram, har flera kända ansikten uttryckt sin glädje för paret.

Bland dem finns Marie Serneholt, som nyligen förlovade sig själv, Simon Sköld, Camilla Läckberg, Martin Melin, Maria Montazami och Peter Settman. Alla har skickat sina varma gratulationer till paret.

Martin, som är känd för sitt program "Intimt med Björken" på YouTube, har tidigare varit programledare för program som "Fråga Olle", "Temptation Island" och "Peking Express".

Han blev känd genom sin medverkan i radioprogrammet "Vakna med NRJ".

När det gäller planerna för bröllopet, verkar det som att paret inte har någon brådska. "Inom två skulle jag säga", svarade Martin när Aftonbladet frågade om när bröllopet skulle äga rum.

Med över 17 000 likes på Instagram-inlägget, är det säkert att säga att deras fans ser fram emot att fira denna glädjande händelse med dem.