Mirka Norrström från Familjen annorlunda öppnar upp om kärlekslivet: "Kunde vara en kvinna nästa gång"

Skriven av Henrik R

42 veckor sedan

|

23/08/2023
"Kunde vara en kvinna nästa gång".

Mirka Norrström, känd från TV4:s program Familjen annorlunda, har fått sina följare att spekulera kring hennes kärleksliv. Detta efter att hon publicerat flera bilder på sociala medier med en nära väninna, som hon kallar för "Frugan".

Mirka, som är mamma till tretton barn, blev känd efter att ha medverkat i programmet Familjen annorlunda under sju säsonger tillsammans med ex-maken Peter Norrström och deras stora familj.

Efter att ha levt tillsammans i 23 år bestämde sig Mirka och Peter för att gå skilda vägar. Sedan dess har Mirka varit öppen med att dela med sig av sitt liv som ensamstående mamma på sociala medier.

På Instagram har Mirka blivit mycket populär och delar flitigt med sig av sitt liv som mamma till tretton barn. Hon har under en längre tid delat bilder på en väninna som hon kallar för "Frugan".

Nyligen publicerade hon en bild där hon håller sina händer på väninnans bröst, vilket har fått hennes följare att spekulera om deras relation.

Mirka har nu svarat på spekulationerna i kommentarsfältet på Instagram. "Finns väldigt många som är bisexuella och levt ihop med tex då en man i många år, går isär och hittar en ny kärlek i en kvinna. Det handlar helt om kärlek inte könet. Nu menar jag bokstavligen inte mig själv då jag har ingen ny kärlek men det skulle lika väl kunna vara en kvinna nästa gång. Och mina barn skulle inte isf lida ett dugg om det för i deras värld är det ok att älska vem man vill oavsett kön.", skriver hon som svar på en kommentar.