Nikole lämnade prästkappan: Nu tjänar hon en förmögenhet på att klä av sig

Skriven av Henrik R

60 veckor sedan

|

19/04/2023
Underhållning
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nikole Mitchell lämnade sitt konservativa liv för att arbeta som glamourmodell. Nu tjänar hon en förmögenhet på de sexiga bilderna hon lägger upp online – och hon känner sig som en helt ny person.

En kvinna sa upp sig från sitt jobb som präst för att skapa sexigt innehåll på OnlyFans – och nu ansluter sig folk från hennes församling för att se hennes avslöjande bilder.

Nikole Mitchell växte upp i en religiös familj och strävade alltid efter att få man och barn – men det var först senare i livet som hon erkände att hon hade dolt en hemlighet.

Modern från Kalifornien, USA, bestämde sig för att komma ut som "queer".

Hon ville också lämna kyrkan och följa en karriär som sexig modell – så 2021 började hon lägga upp sexiga bilder på OnlyFans.

Nikole tjänar nu en förmögenhet på prenumerationssajten – men bäst av allt är hon glad över att hon har kastat bort sin restriktiva förflutna.

Foto: Instagram

Hon säger till den brittiska tidningen Daily Star att det förmodligen finns andra som henne där ute som är desperata att bryta sig loss från det strikta religiösa samhälle de växt upp i.

"Jag tror faktiskt att det finns fler som jag där ute." berättar Nikole för tidningen och fortsätter:

"Jag tror att alla som har vuxit upp i en förtryckande miljö – och är naturligt mycket sexuella – antingen kommer att leva med livslång skuld, uttrycka sina lustar på ohälsosamma sätt eller helt överge sitt tidigare liv för en chans till ett nytt och mer autentiskt liv." berättar hon, innan hon säger att folk nog snabbt kan gissa vilken väg hon valde.

Hon tror att det finns människor hon kände då som också dolde sina egna hemligheter.

Foto: Instagram

Nikole berättar också att det är folk från hennes församling och tidigare gymnasieelever, när hon arbetade som lärare, som prenumererar på hennes profil och därmed har tillgång till hennes sexiga bilder.

Även om hennes liv nu har förändrats på många sätt är Nikole glad över att hon tog beslutet att lämna kyrkan.

Om hon hade stannat kvar är det troligt att hon skulle ha sagt sig själv en historia om hur ett liv med uppoffring skulle ha varit det rätta att göra, och vilken stor "ära" det skulle ha varit att bära den bördan.

Om hon hade stannat kvar är det troligt att hon skulle ha sagt sig själv en historia om hur ett liv med uppoffring skulle ha varit det rätta att göra, och vilken stor "ära" det skulle ha varit att bära den bördan.

"Det var det min religion lärde mig," sa hon.

"Att förneka och offra mig själv. Det anses vara det heligaste och lyckligaste man kan göra.

"Så jag skulle ha övertygat mig själv om att jag var lycklig, även om jag fantiserade om att leva ett annat liv."

"Jag ångrar det inte en sekund. Min enda ånger är att jag inte gjorde det tidigare," avslutar hon till tidningen.