Överraskningarna som imponerade gästerna vid H&M-arvingens och Felice Jankells storslagna midsommarfest

Henrik R

55 veckor sedan

|

30/06/2023
Det var en helg fylld med överraskningar när H&M-arvingen Nisse Tham och hans hustru, skådespelerskan Felice Jankell, organiserade en stor midsommarfest. Festen, som ägde rum under midsommarhelgen, lockade några av Sveriges mest inflytelserika influencers.

Paret, som har varit gifta sedan sommaren 2022, är känt för sina extravaganta fester. Deras bröllop, som hölls i Toscana i Italien, var inget undantag. Enligt Svensk Dam flög alla gäster från Arlanda till Grosseto flygplats, en rutt som vanligtvis inte betjänas från Stockholm. Sedan 2019 har paret en son, Winston.

Till midsommarfesten hade de chartret bussar för att transportera gästerna till festplatsen.

Bland gästerna fanns poddaren och författaren Edvin Thörnblom, influencern och entreprenören Bianca Ingrosso, poddarna Rosanna Charles och Sanna Guidetti, samt artisterna och programledarna Oscar Zia och Andreas Wijk.

Festen bjöd på många överraskningar, till gästernas stora glädje. En av de mest minnesvärda var när trollkarlen Joe Labero gjorde ett överraskande framträdande och trollade för gästerna.

Ytterligare en överraskning var när Finlands favorit Käärijä kom ut på scenen för att framföra sin hitlåt "Cha cha cha".

Detta var en stor succé och gästernas Instagram-konton vittnar om hur de sjöng och dansade till låten. Några gäster tog till och med chansen att ta en selfie med artisten.

Festligheterna avslutades på hög ton med ett framträdande av gruppen Teddybears, vilket satte en perfekt punkt för den storslagna midsommarfesten.