Paolo Robertos chockerande video från Arlanda - "Du kommer aldrig att klassas som normal"

Henrik R

46 veckor sedan

|

23/08/2023
Underhållning
Foto: Instagram
Foto: Instagram
"Du kommer aldrig att klassas som normal".

Paolo Roberto, 54, är en kontroversiell personlighet i Sverige. Den tidigare boxaren, skådespelaren och TV-profilen har över hundra tusen följare på Instagram, där han ofta provocerar och visar upp sig.

För några år sedan hamnade Roberto i blåsväder när han erkände att han hade köpt sex, vilket ledde till att han förlorade alla sina jobb. Men nu verkar han vara tillbaka igen, och hans senaste video från Arlanda flygplats har chockat hans följare.

I videon, som Roberto själv lade upp på Instagram, ses han träna mage på Arlanda genom att använda en bagagevagn. Han rullar fram och tillbaka på flygplatsen, men ingen verkar bry sig om hans ovanliga träningsmetod. Följarna, å andra sidan, var både chockade och uppskattande.

En av dem skrev: "Du kommer aldrig att klassas som normal 😂", medan en annan kommenterade: "Grymt jävla imponerande!"

Detta är inte första gången Roberto har chockat sina följare med sina videor. Nyligen fick han kritik när han lade upp en video där han blandade en drink, med öppen gylf och smutsiga naglar. Följarna var snabba med att kommentera, med en som skrev: "Gylfen är öppen🤣🙈", och en annan som tillade: "Skitiga fingrar/naglar & dessutom som alla skrivit, öppen gylf😅".

Trots kontroverserna fortsätter Roberto att vara en populär figur på sociala medier, och hans följare verkar uppskatta hans ovanliga och ofta provocerande inlägg. Det återstår att se vad han kommer att göra härnäst, men en sak är säker: Paolo Roberto är inte rädd för att skapa rubriker.