Pernilla August Stjerner i den Nye Netflix-Serie 'Midsommarnatt

Skriven av Henrik R

49 veckor sedan

|

06/07/2023
Pernilla August Stjerner i den Nye Netflix-Serie 'Midsommarnatt

"Denne sommer vil Oslo være vært for optagelserne til den nye Netflix-serie 'Midsommarnatt', en historie om familiehemmeligheder og intriger, der afsløres under en årlig midsommerfest. Pernilla August, kendt for sin rolle som Anakin Skywalkers mor i 'Star Wars', vil igen spille en moderfigur, denne gang i en af hovedrollerne i 'Midsommarnatt'.

'Midsommarnatt' er en historie om en stor familie, der samles til deres årlige midsommerfest. Men under festlighederne lurer hemmeligheder og intriger, der truer med at ødelægge festen.

'Det är midsommar, det är den längsta dagen på året, det är fest, det är kärlek i luften. Men det är också dagen då Carina och Johannes efter 30 års äktenskap väljer att berätta en stor hemlighet för familj och vänner som får oförutsedda konsekvenser', lyder seriens præsentation.

Serien er instrueret af Per-Olav Sørensen, kendt for hans succeser som 'Home for Christmas', 'The Playlist' og 'Störst av allt'. Han har skrevet manuskriptet i samarbejde med Sofie Forsman, Tove Forsman og Anna Fredrikke Bjerke. Sørensen udtrykker sin begejstring for projektet:

'Det är fantastiskt att kunna fördjupa sig i alla de relationer som en stor familj kan ge, och inte minst i alla hemligheter vi kan bära på, liksom alla parallella liv vi kan leva och dölja för de som står oss väldigt nära. Under denna midsommarfest finns det plats för de där stora känslorna, de stora avslöjandena och de djupa samtalen, när ingenting går som planerat.'

Udover Pernilla August vil serien også byde på optrædener fra kendte skuespillere fra både Norge og Sverige, herunder Christopher Wollter og Amalia Holm. 'Midsommarnatt' forventes at blive sendt på Netflix i 2024."