Pernilla Wahlgren och Christian Bauer i konflikt bakom kulisserna på Allsång på Skansen

Skriven av Henrik R

45 veckor sedan

|

13/07/2023
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer i konflikt bakom kulisserna på Allsång på Skansen.

Efter premiären av årets Allsång på Skansen, som leds av Pernilla Wahlgren, uppstod en konflikt mellan Pernilla och hennes pojkvän Christian Bauer.

I podcasten Wahlgren & Wistam avslöjar de vad bråket handlade om.

Pernilla Wahlgren har tagit över rollen som allsångsledare, en position som innebär enorm press, med direktsändning och en stor publik på plats.

Trots att Pernilla har hanterat rollen väl, har det varit en nervös tid för henne, vilket hennes pojkvän Christian Bauer vittnar om.

Enligt Christian var Pernilla på hugget vid tiden för premiären, vilket ledde till gräl mellan paret.

"Vi har haft våra första riktiga gräl de här dagarna. Hon har tänt till på ett sätt som jag inte är riktigt van vid sedan tidigare", säger Christian i podcasten.

Pernilla håller dock inte med om Christians tolkning. Hon menar att hennes skämt om honom från scenen under premiären gjorde honom sur.

"Jag tyckte att han var lite gubbgnällig. Jag skämtade om och med honom, med andra, och då blev han lite sur", säger hon.

Trots konflikten mellan paret verkar stämningen nu vara god igen. Christian har uttryckt hur stolt han är över Pernilla, som överträffade alla förväntningar på Sollidenscenen.