Ryan Gosling delar detaljer om Margot Robbies ovanliga regel på filmsetet till 'Barbie'

Skriven av Henrik R

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Ryan Gosling delar detaljer om Margot Robbies ovanliga regel på filmsetet.

Ryan Gosling, 42, har avslöjat detaljer om Margot Robbies, 33, ovanliga regel på filmsetet medan de två Hollywood-stjärnorna filmade Barbie-filmen. Ryan, som spelar den manliga huvudrollen Ken i Greta Gerwigs 2023 Barbie-film, medgav att hans medspelare, Margot Robbie, som spelar Barbie, införde en strikt rosa regel för alla på setet.

"Margot hade denna rosa dag en gång i veckan, där alla skulle ha något rosa på sig. Och om du inte gjorde det, blev du bötfälld," berättade han enligt DailyStar. "Hon gick runt och samlade in böterna, och hon donerade dem till välgörenhet."

La La Land-skådespelaren tillade att denna regel var en fantastisk möjlighet för dem på setet att stärka banden och visa sin "respekt och beundran" för vad Margot och Gerwig försökte skapa.

Ryan avslöjade att även de manliga medlemmarna av filmteamet deltog i ritualet och tillade att efter att filmningen var avslutad, samlade hela ensemblen och besättningen sina egna pengar för att göra rosa crew-shirts med regnbågsfransar.

Till Peoples Magazine förklarade han: "Det var nästan som den scenen i slutet av Dead Poets Society, där de alla står upp på sina skrivbord och säger, 'O kapten! Min kapten.'"

Margot Robbie har också uttryckt sin beundran för sin medspelare och sagt: "Ryan är den mest komiskt begåvade skådespelaren jag någonsin har arbetat med. Han är verkligen det. Han är känd för sitt dramatiska skådespel, och det med rätta. Men han är otroligt begåvad med komedi, och jag förstörde de flesta av hans tagningar, eftersom jag skrattade igenom allt."