Stor "vuxen-website" avslöjar julens mest sökta ord

Skriven av Ida Hansson

128 veckor sedan

|

26/12/2021
Underhållning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Julen är hjärtans och kärlekens högtid! I alla fall är det ganska tydligt att se på den populära "vuxen-website" Pornhub att julen har tagit över sökhistoriken.

Varje år återspeglas de olika högtiderna i sökhistoriken på den populära porrwebbplatsen Pornhub, och även i år har webbplatsen publicerat de mest sökta orden under julen.

Ett ord i synnerhet är, och har alltid varit, ett populärt sökord vid den här tiden på året, skriver Ladbible. 'Fru. Claus' (red. Mrs. Santa Claus) har faktiskt sökts 401 procent gånger mer än vanligt, och det finns uppenbarligen ganska många användare som skulle vilja ha en tur i släden med tomtens fru.

'Fru. Claus 'är också en klassiker i juletid, och hon har tidigare sökts ännu mer, då ett rekord slogs 2018, och sedan dess antalet sökningar på' Mrs. Claus sjönk något år för år.

Kanske är det tomtens man som har tagit över några av sökningarna? Det är i alla fall det näst mest sökta ordet, då sökningar på ordet, enligt The Sun, har ökat med 374 procent jämfört med normalt.

Andra populära nyckelord på julen inkluderar 'elf' (red. Alf), 'xxxmas' och 'elf hentai'. Det är ofta samma ord som är populära vid jultid år efter år, men "elf hentai" är relativt nytt.

Hentai är en form av "vuxen anime och manga" (japanska serier), vilket är en porrkategori, som har ökat extremt i popularitet under de senaste åren.

Direktören för Pornhubs Sexual Wellness Center, Dr. Laurie Betito har om kategorin sagt: "Serietidningar är mer fantastiska än vanligt porr. Eftersom det inte är sant, kan det gå längre, med färre begränsningar än verkligheten tillåter. Hentai-porr tenderar också att följa en historia och folk verkar bli mer och mer attraherade av sammanhanget."

Utöver julens nyckelord har Pornhub även publicerat annan statistik. Playstation står till exempel för det mesta av webbplatstrafiken som kommer från en spelkonsol, eftersom antalet användare från Playstation-konsoler har ökat med 17,6 procent.

Dessutom kan hemsidan uppge att det mest eftertraktade speltemat på hemsidan är Fortnite, som behåller förstaplatsen. Dessutom har byggspelet Minecraft lyckats nå en andraplats.

De mest eftertraktade spelkaraktärerna är Lara Croft (Tombraider), D. Va (Overwatch) och Super Mario.