Storskrap och förlovning: Per och Sofie från Karlstad sätter kronan på verket – här är vad de planerar att göra med vinsten

Skriven av Henrik R

47 veckor sedan

|

29/06/2023
Per och Sofie, ett par från Karlstad, hade en minnesvärd lördag på tv. Strax innan de skulle skrapa Triss i Nyhetsmorgon, överraskade Per sin sambo Sofie med ett frieri. Sofie sa ja, och sedan skrapade hon fram en vinst på flera miljoner.

Paret, som nyligen hade flyttat ihop, hade skapat en tradition att skrapa Triss en gång i månaden. Denna lördagsmorgon, med Nyhetsmorgon på tv i bakgrunden, skrapade de två Triss tillsammans.

Precis innan Sofie skrapade fram en tredje klöver, utbrast hon:

"Nu är det dags för Karlstad att representeras i tv".

Det var inte bara det faktum att de skrapade Triss live i tv som gjorde dagen särskild. Strax innan Sofie skulle gå in i tv-studion, friade Per till henne.

Och direkt efter förlovningen, skrapade Sofie fram vinsten: 15 000 kronor i månaden i 15 år, totalt 2,7 miljoner.

"Det var helt galet, vi bara tittade på varandra innan vi förstod att det verkligen var sant," berättade en överväldigad Sofie till Svenska Spel.

Efter förlovningen och vinsten blev det total lycka för det nyförlovade paret. När programledaren Anders Pihlblad frågade om de var nöjda med dagen, svarade Sofie: ”Ja! Vi var vinnare innan vi kom hit, men nu är vi större vinnare."

Så nu är Per och Sofie inte bara förlovade, utan också flermiljonärer. Grattis till dem båda på deras dubbla seger!